Bedrijfsprofiel

Expertise gericht op cliëntbehoeften

Van der Linden Accountants is in 1998 opgericht als alternatief voor de traditionele accountantskantoren. Onze aanpak onderscheidt zich door te werken met professionals die reeds ruime werkervaring op accountantskantoren hebben opgedaan. Van der Linden Accountants biedt cliëntgerichte dienstverlening op maat met adviseurs die veel ervaring hebben.

Professionele aanpak

In de aanpak van Van der Linden Accountants wordt professionele dienstverlening gekoppeld aan een praktijkgerichte leiding van ons kantoor. Aanbevelingen en oplossingen zijn afgestemd op uw organisatie. Ook denken wij graag met u mee bij het samenstellen van toekomstgerichte informatie, zoals begrotingen, prognoses en ondernemingsplannen. Hiervoor stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers.

Positie Medewerkers

In onze bedrijfscultuur staat de mens centraal, we hechten grote waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Dit houdt in dat onze medewerkers de privétijd flexibel kunnen invullen. Werkzaamheden van werknemers worden op persoonlijke behoeftes en interesses afgestemd. De mogelijkheid om thuis te werken onderstreept deze visie.