Team

Leo van der Linden

Accountant (RA) | Directeur

In 1997 ben ik mijn eigen accountantskantoor gestart. Het kantoor streeft ernaar om haar werkzaamheden uit te voeren met ervaren medewerkers. Zelf houd ik mij voornamelijk bezig met bijzondere opdrachten. De succesvolle afronding van deze opdrachten vormt veelal de basis voor een langdurige klant relatie.

Simon Vrieswijk

Accountant (AA) | Adviseur

Sinds 2009 heb ik de overstap van een middelgroot kantoor naar een klein kantoor gemaakt. No nonsens en korte lijnen zodat snel geschakeld kan worden, spreken mij daar aan. Automatisering biedt hierbij tools om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen voor historische cijfers, maar juist ook voor (toekomstige) plannen. Ik sta de klant bij met advies bij allerlei vragen die naar voren komen. Van financieringsvraagstukken tot organisatie aanpassing.

Stephan Koridon

Accountant (AA) | Salarisadministrateur

Ik ben vanaf de oprichting als accountant werkzaam bij Van der Linden Accountants. Vervolgens ben ik me meer in de automatisering gaan verdiepen. Regelgeving en kwaliteitsborging hebben daarnaast mijn interesse. De laatste jaren moet ik het noodgedwongen wat rustiger aan doen. Met de flexibiliteit van automatisering en thuiswerken is dat goed inpasbaar. Tevens heb ik na het vertrek van onze register salarisadministrateur deze werkzaamheden overgenomen en voer diverse loonadministraties en sta klanten bij in HR vraagstukken.

Karin van der Linde

Accountant (RA)

Vanaf 2020 ben ik werkzaam voor Van der Linden Accountants. Ik voer analyses uit en begeleid klanten bij het inrichten van hun (administratieve) organisatie. Ik heb tevens veel ervaring op het gebied van controles. Naast voornoemde werkzaamheden stel ik jaarrekeningen samen en ben een brede adviseur voor de ondernemer.

Peter van Bussel

Assistent-accountant

Al geruime tijd ben ik verbonden aan kantoor. Eerder als samensteller van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Tegenwoordig bestaan mijn werkzaamheden uit administratieve ondersteuning en periodieke boekhoudkundige controles. Hierbij is de wens van de klant het uitgangspunt en zorg ik voor een passende, effectieve en efficiënte uitvoering. Bij de klant zelf of op afstand.

Matthijs Muis

Assistent-accountant / aangiftemedewerker

Vanaf 2020 ben ik werkzaam voor Van der Linden Accountants. Ik stel jaarrekeningen samen met de bijbehorende dossiervorming. Daarnaast doe ik aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor zowel ondernemers als DGA’s.

Henk Strijkert

Fiscaal jurist (mr./drs.)

Sinds het ontstaan van het kantoor voer ik geregeld opdrachten uit welke bijzondere of lastige uitdagingen kennen. Op fiscaal-juridisch gebied zorg ik dan voor oplossingen. Daarbij begeleid ik het hele traject en ga voor de maximaal haalbare uitkomst.

Bert van Asselt

Accountant (RA/AA) / Waarnemer

Naast mijn functies aan de Christelijke Hogeschool Windesheim waaronder hoofddocent Accountancy, ben ik voorzitter van het AC-scholenoverleg. Dit is het landelijk overlegorgaan van hogescholen met een HBO-Accountancy opleiding. Vaktechniek heeft mijn passie. In dit kader ben ik aan kantoor verbonden als waarnemer en adviseur. Voor kwaliteitsverbeteringen voer ik geregeld peer-reviews uit en geef cursussen en trainingen.

Ageeth van der Linden

Administratie en ondersteuning

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1997 ben ik op de achtergrond aanwezig en voer ondersteunende taken uit. Eén van die ondersteunende taken is de kantooradministratie. Verder zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Nico van der Linden

IT-medewerker

Met mijn studie HBO-ICT aan het Windesheim zet ik sinds kort mijn kennis bij Van der Linden Accountants in. Ik denk mee over automatiseringsvraagstukken en beheer de website van kantoor.